Overnachten in ons tenthuisje

We hebben een compleet ingericht tenthuisje, voor 2 tot 4 personen. In dit stulpje, van hout opgetrokken met een dak van tentzeil, kan je genieten van het buitenzijn. Dit natuurhuisje staat in de grote tuin van bijna vierduizend m2 en is te huur voor een klein prijsje; 50 euro per dag op basis van twee personen (minimaal verblijf drie dagen). Aan alles hebben we gedacht om dit huisje comfortabel te maken: stromend water, elektriciteit, goede bedden, een ingericht keukentje, een veranda met een fantastisch uitzicht en in het najaar brandt de houtkachel voor de kille avonden. Kamperen met alle aangename gemakken van een vakantiehuisje? Het kan nu ook bij ons!

 

Kamperen in onze tuin

Voor trekkers en natuurgenieters hebben wij een paar kleine (tent)kampeerplaatsen. Naast zitjes in de zon en in de schaduw staan er een grote schommel, een Hottub, een sauna en een zwembad waarin u heerlijk kunt afkoelen. Op de kopse kant van de fermette is een douche- en toiletruimte gebouwd. Voorts is er een open keuken en een barbecue.
In en rondom de woning is gratis WiFi aanwezig. Dus ook voor kampeerders. Bij de tent kan geen auto geparkeerd worden!

 

Het verblijf op ons domeintje willen we graag aangenaam houden voor u en voor ons. Daarom is het aantal overnachtingsplaatsen en parkeermogelijkheden beperkt en zijn huisdieren alleen in overleg welkom.
Wij hebben zelf een hond, katten en kippen. Een vers eitje in de ochtend? Het kan bij ons!