Tijdens een aantal van onze lange afstandstochten op de fiets vanuit Nederland, doorkruisten we het natuurgebied de Morvan, een streek die ons toen al enorm aansprak vanwege zijn fauna en flora en het cultureel erfgoed. Het is dus niet verwonderlijk dat wij hier onze woning vonden.

Wij, Thea Helmich en Bernard Enting, zijn sinds 2005 eigenaars van een zogenaamde fermette; een kleine boerenwoning typerend voor de Franse streek de Morvan. Onze rustieke boerenwoning staat in Arringes, een gehucht (hameau) dat valt onder de gemeente Montigny en Morvan.

Vanaf 1 april 2013, het is geen grap, is ons huis in Nederland verkocht en wonen wij permanent in Frankrijk. Daarnaast hebben we een pied-à-terre in Ootmarsum. Deze recreatiewoning verhuren wij vanaf mei tot en met oktober. In overleg kan ook gehuurd worden in de overige maanden.Voor meer info zie: www.aangenaam-twente.nl.

Wij voelen ons thuis in de Bourgogne. ‘Art de vivre. Joie de vivre’ oftewel ‘levenskunst en levensvreugde’. Wij leven niet om rijk te worden, we leven om rijk te leven.

We delen de ruimte die we hebben samen met katten, kippen en onze hond Kees.
  De charme van onze fermette met hierin haar twee woningen en de mogelijkheid om te overnachten met ontbijt in een schitterende omgeving, willen we graag met u delen.