Wij zijn pas tevreden als u het ook bent. Daarom zijn we blij met de reacties van onze gasten.
Hieronder ziet u enkele persoonlijke reacties die mensen in ons papieren gastenboek schreven. Uw reactie ook op onze website? Mail ons dan: bernard.enting@gmail.com.


Lieve Thea en Bernard,

Hier nog even een berichtje vanuit een, tenminste wat het weer betreft, zeer onstabiel Nederland. We hebben een voorspoedige terugreis gehad en hebben ons inmiddels ook alweer in het arbeidsproces gestort!
Een aantal jaren terug waren we al eens in de Morvan, maar die vakantie was jammer genoeg helemaal verregend. Toen hebben we ons dus geen goed beeld kunnen vormen van de streek.
Gelukkig is dat beeld in positieve zin bijgesteld nadat we een week bij jullie zijn geweest afgelopen juli.
Regelmatig denken we nog terug aan ons verblijf in de knusse "knechtenwoning" op jullie "agréable" plek in de Morvan. Complimenten voor de verrassende en van alle gemakken voorziene inrichting, de heerlijke, moderne inloopdouche en de aandacht die door jullie is besteed aan allerlei details. Dat maakt het erg sfeervol, alles straalt jullie gastvrijheid uit. Het ontbrak ons aan niets!
We hebben dan ook super genoten van de heerlijke tuin en de stilte, jullie cd's, de diverse boeken en tijdschriften, en van de table d'hotes-service, een heerlijke maaltijd geserveerd in de woning, met ook nog een wijntje erbij!
De omgeving is prachtig glooiend en groen. Uren hebben we gewandeld zonder iemand tegen te komen, en we kozen, na verdieping in de stafkaarten en bepaling van de stand van de zon, een paar keer kennelijk toch nog voor de verkeerde richting. Sommige tochten duurden daardoor toch iets langer dan gepland! Maar allee.... het was vakantie, dus tijd zat! Veel succes en wellicht, wie weet... tot ziens!

groetjes Frans, Mirjam.
(en een pootje van Chanou en Mischa voor Ties en Loes!)


gastenboek Agreable